Bell Times

Bell Times

Monday to Thursday

Start School 9.25 am

Session 1 9.25 – 11.25 am (120 min)
Lunch 11.25 – 12.15 pm
Session 2 12.15 – 2.00 pm (105 min)
Afternoon break 2.00 – 2.25 pm
Session 3 2.25 – 3.25 pm (60 min)

Finish School 3.25 pm

Friday

Start School 9.25 am

Session 1 9.25 – 11.25 am (120 min)
Recess 11.25 Р11.50 am
Session 2 11.50 – 1.05 pm (75 min)
Lunch 1.05 Р1.55 pm
Session 3 1.55 – 3.25 pm (90 min)

Finish School 3.25 pm

 

Event Times

Assembly

Friday 2.50pm

Scripture

Wednesday from 9.25

Sport

Year’s 2-6 – Friday

Year 1 – Friday

Kindergarten – Friday

Newsletter

Tuesday monthly

Slide Background